Het is niet bepaald zo, dat ze net komen kijken in dit vak. Rose Tieleman, bedrijfsleider, heeft een indrukwekkend trackrecord.  Floor, Euromast, Destino, NRC, WP, Hotel New York en zo nog een paar zijn de namen waar deze dame actief is geweest. Nu eindelijk een eigen zaak, hoe mooi is dat?

Dat het geen makkie is, weet ze maar al te goed. Alles in de horeca luistert nauw. Daarvoor moet je wel in- en overzicht hebben. Streven naar perfectie,  dat wil ze, een  versleten begrip, maar absoluut de ambitie. De bediening moet onberispelijk zijn, de keuken mag geen steken laten vallen, timing is alles. Niemand zit graag lang te wachten op een bitterbal die dan ook nog eens lauwig blijkt te zijn. De dame houdt van knallen, net als haar hele team.

Met de twee souschefs Reinbert en Danny voorop. We hebben niets aan het toeval overgelaten. Spiksplinternieuwe en uiterst geavanceerde kassasystemen, een keuken met de nieuwste snufjes, een overweldigend interieur, een heerlijk terras, waar je ook in de winter comfortabel zit en ga zo maar door. Maar het allerbelangrijkst is natuurlijk ons enthousiasme om u een prima verblijf in onze brasserie te bezorgen. U bent onze gast en meer dan welkom! En hé, niet in de laatste plaats: bij ons  kunt u zomaar voor het spreekwoordelijke dubbeltje op de eerste rang zitten. Het leven is al duur genoeg, nietwaar?

 
divider

CONTACT

Adres

Brasserie Nieuw Noord
Bergweg 80
3036 BD Rotterdam

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 10.00 - 22.00
Vrijdag en zaterdag 10.00 - 22.30
Zondag 11.00 - 20.00

Volg ons

010 - 223 98 98
info@brasserienieuwnoord.nl
Vanaf 12 personen stellen wij een menu samen.