Na een indrukwekkende loopbaan als bedrijfsleider van o.a. Floor, de Euromast, Destino, NRC en Hotel New York, besloot Rose Tieleman in 2016 dat het tijd was voor haar eigen horecazaak. Al snel was het plan voor Brasserie Nieuw Noord geboren. Een typische brasserie met Franse elegantie, maar met een robuust Rotterdams tintje.

Maar Rose stond er niet alleen voor. Ze bundelde haar kennis en ervaring met die van haar vader, Aryan Tieleman, als succesvol zakenman zeker geen onbekende in de Rotterdamse horecawereld. Hij runde horecazaken als Hotel New York, de Euromast, Loos en het Westerpaviljoen.

Voor het tweetal is het een droom die uitgekomen is, want inmiddels is Brasserie Nieuw Noord een gevestigde naam. Het gezellige terras is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van het populaire Rotterdam Noord.

Het succes is te danken Rose’s continue streven naar perfectie, een versleten begrip, maar absoluut de ambitie. Van de bediening wordt verwacht dat zij de behoeften van de gasten feilloos aanvoelen, de keuken mag geen steken laten vallen en timing is alles. Want zeg nou zelf, er is toch niets fijner dan wanneer er een bruisend biertje vergezeld met een bittergarnituur op tafel staat?

Met chefkok Arnaud, geassisteerd door Nout en Thim, wordt er niets aan het toeval overgelaten. Van een rijkgevulde omelet om de dag te beginnen tot een avondvullend diner, dit trio weet er raad mee. Maar het allerbelangrijkst is natuurlijk het enthousiasme van het team om u een onbezorgd verblijf in de brasserie te verzorgen. U bent onze gast en meer dan welkom! En hé, niet geheel onbelangrijk, bij ons kunt u zomaar voor het spreekwoordelijke dubbeltje op de eerste rang zitten. Het leven is al duur genoeg, nietwaar?

 
divider

CONTACT

Adres

Brasserie Nieuw Noord
Bergweg 80
3036 BD Rotterdam

Openingstijden

Momenteel gesloten wegens COVID-19