Welkom bij Brasserie Nieuw Noord!

Brasserie Nieuw Noord was de missing (horeca) link in het Oude Noorden. Maar inmiddels weet elke willekeurige voorbijganger waar ze om 10 uur een goede espresso kunnen krijgen, liefst nog met een punt appeltaart, ja, met slagroom. Of gekker nog: waar je een boerenomelet  -watertanden!-  kunt nuttigen zonder dat je 3 kilometer richting centrum moet fietsen.

Lees verder

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 10.00 - 22.00
Vrijdag en zaterdag 10.00 - 22.30
Zondag 11.00 - 20.00

Over ons

Na een indrukwekkende loopbaan als bedrijfsleider van o.a. Floor, de Euromast, Destino, NRC en Hotel New York, besloot Rose Tieleman in 2016 dat het tijd was voor haar eigen horecazaak. Al snel was het plan voor Brasserie Nieuw Noord geboren. Een typische brasserie met Franse elegantie, maar met een robuust Rotterdams tintje. Maar Rose stond er niet alleen voor. Ze bundelde haar kennis en ervaring met die van haar vader, Aryan Tieleman, als succesvol zakenman zeker geen onbekende in de Rotterdamse horecawereld. Hij runde horecazaken als Hotel New York, de Euromast, Loos en het Westerpaviljoen. Voor het tweetal is het een droom die uitgekomen is, want inmiddels is Brasserie Nieuw Noord een gevestigde naam.

Lees meer
 

Onze wijnen

Wij zijn van mening dat er teveel over wijn wordt gepraat en te weinig wordt genoten. Geen kletspraat dus, gewoon regelmatig het glas heffen en je zintuigen verwennen. Onze wijnen komen van de Zegro, waar de mannen en kenners Ian van Eck en Daan Gillessen al jaren en aan vele klanten value for money leveren. En nu dus ook aan Brasserie Nieuw Noord. De “wisselende” wijnen betrekken we van Chateautjes, uit de Zwartjan, midden in het Oude Noorden, waar mevrouw Simone de baas is. Zij is, ademt en voelt wijn als geen ander.

Download hier onze drank- en wijnkaart
divider

Photo gallery

Kijk en huiver. Ooit zoiets moois gezien?

Bekijk onze volledige gallerij
divider

CONTACT

Adres

Brasserie Nieuw Noord
Bergweg 80
3036 BD Rotterdam

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 10.00 - 22.00
Vrijdag en zaterdag 10.00 - 22.30
Zondag 11.00 - 20.00