Welkom bij Brasserie Nieuw Noord!

Helaas zal Brasserie Nieuw Noord in verband met de nieuwe maatregelen tot nader order gesloten zijn. Dit zal ook betekenen dat de gemaakte reserveringen tot die tijd komen te vervallen. We hopen u zo snel weer te mogen verwelkomen!

Lees verder

Openingstijden

Momenteel gesloten wegens COVID-19

Over ons

Na een indrukwekkende loopbaan als bedrijfsleider van o.a. Floor, de Euromast, Destino, NRC en Hotel New York, besloot Rose Tieleman in 2016 dat het tijd was voor haar eigen horecazaak. Al snel was het plan voor Brasserie Nieuw Noord geboren. Een typische brasserie met Franse elegantie, maar met een robuust Rotterdams tintje. Maar Rose stond er niet alleen voor. Ze bundelde haar kennis en ervaring met die van haar vader, Aryan Tieleman, als succesvol zakenman zeker geen onbekende in de Rotterdamse horecawereld. Hij runde horecazaken als Hotel New York, de Euromast, Loos en het Westerpaviljoen. Voor het tweetal is het een droom die uitgekomen is, want inmiddels is Brasserie Nieuw Noord een gevestigde naam.

Lees meer
 

Onze wijnen

Wij zijn van mening dat er teveel over wijn wordt gepraat en te weinig wordt genoten. Geen kletspraat dus, gewoon regelmatig het glas heffen en je zintuigen verwennen. Onze wijnen komen van de Zegro, waar de mannen en kenners Ian van Eck en Daan Gillessen al jaren en aan vele klanten value for money leveren. En nu dus ook aan Brasserie Nieuw Noord. De “wisselende” wijnen betrekken we van Chateautjes, uit de Zwartjan, midden in het Oude Noorden, waar mevrouw Simone de baas is. Zij is, ademt en voelt wijn als geen ander.

divider

Photo gallery

Kijk en huiver. Ooit zoiets moois gezien?

Bekijk onze volledige gallerij
divider

CONTACT

Adres

Brasserie Nieuw Noord
Bergweg 80
3036 BD Rotterdam

Openingstijden

Momenteel gesloten wegens COVID-19