What’s in a name!?  Nieuwer dan Nieuw Noord kan bijna niet. Bij de verbouwing is er nagenoeg geen steen op de ander blijven staan. En wie nu voormalig bierlokaal Schoonewil binnenstapt moet even naar adem happen. Allemachtig wat prachtig. Wat een mooie zaak! Die bar, die keuken, die kleuren, die lampen die…

Brasserie Nieuw Noord is de missing (horeca) link in het Oude Noorden. Vraag willekeurige voorbijgangers waar ze om 10 uur een goeie espresso kunnen krijgen, liefst nog met een punt appeltaart, ja, met slagroom.

Lees verder

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 10.00 - 22.00
Vrijdag en zaterdag 10.00 - 22.30
Zondag 11.00 - 20.00

Reserveer

010 - 223 98 98
info@brasserienieuwnoord.nl
Vanaf 12 personen stellen wij een menu samen.

Over ons

Het is niet bepaald zo, dat ze net komt kijken in dit vak. Rose Tieleman, bedrijfsleider, heeft een indrukwekkend trackrecord.  Floor, Euromast, Destino, NRC, WP, Hotel New York en zo nog een paar zijn de namen waar deze dame actief is geweest. Nu eindelijk een eigen zaak, hoe mooi is dat?

Dat het geen makkie is, weet ze maar al te goed. Alles in de horeca luistert nauw. Daarvoor moet je wel in- en overzicht hebben. Streven naar perfectie,  dat wil ze, een  versleten begrip, maar absoluut de ambitie. De bediening moet onberispelijk zijn, de keuken mag geen steken laten vallen, timing is alles. Niemand zit graag lang te wachten op een bitterbal die dan ook nog eens lauwig blijkt te zijn. De dame houdt van knallen, net als haar hele team.

Lees meer
 

Onze wijnen & dranken

Wij zijn van mening dat er teveel over wijn wordt gepraat en te weinig wordt genoten. Geen kletspraat dus, gewoon regelmatig het glas heffen en je zintuigen verwennen. Onze wijnen komen van de Zegro, waar de mannen en kenners Ian van Eck en Daan Gillessen al jaren en aan vele klanten value for money leveren. En nu dus ook aan Brasserie Nieuw Noord. De “wisselende” wijnen betrekken we van Chateautjes, uit de Zwartjan, midden in het Oude Noorden, waar mevrouw Simone de baas is. Zij is, ademt en voelt wijn als geen ander.

Download hier onze drank- en wijnkaart
divider

Photo gallery

Kijk en huiver. Ooit zoiets moois gezien?

Bekijk onze volledige gallerij
divider

CONTACT

Adres

Brasserie Nieuw Noord
Bergweg 80
3036 BD Rotterdam

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 10.00 - 22.00
Vrijdag en zaterdag 10.00 - 22.30
Zondag 11.00 - 20.00

Volg ons

010 - 223 98 98
info@brasserienieuwnoord.nl
Vanaf 12 personen stellen wij een menu samen.