Whats in a name!?  Nieuwer dan Nieuw Noord kan bijna niet. Bij de verbouwing is er nagenoeg geen steen op de ander blijven staan. En wie nu voormalig bierlokaal Schoonewil binnenstapt moet even naar adem happen. Allemachtig wat prachtig. Wat een mooie zaak! Die bar, die keuken, die kleuren, die lampen die…

Brasserie Nieuw Noord is de missing (horeca) link in het Oude Noorden. Vraag willekeurige voorbijgangers waar ze om 10 uur een goeie espresso kunnen krijgen, liefst nog met een punt appeltaart, ja, met slagroom. Ze weten het niet. Of gekker nog: waar je een boerenomelet  -watertanden!-  kunt nuttigen zonder dat je 3 kilometer richting centrum moet fietsen. Geen enkele sjoege.

Nou gelukkig, dat gemis is nu verleden tijd. Kom binnen in onze brasserie en laat u verrassen. Wij bevinden ons op een magische plek. Op het kruispunt van vele buurten. Deftig meets creatief, gezinnen en singles, zakenmensen en zzp’ers. Rotterdam en met name het Oude Noorden zijn razendsnel hipperdepip aan het worden.

 
divider

CONTACT

Adres

Brasserie Nieuw Noord
Bergweg 80
3036 BD Rotterdam

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 10.00 - 22.00
Vrijdag en zaterdag 10.00 - 22.30
Zondag 11.00 - 20.00

Volg ons

010 - 223 98 98
info@brasserienieuwnoord.nl
Vanaf 12 personen stellen wij een menu samen.